Лечение в Истанбул

Турция е една от най-често избираните дестинации през последните години от пациенти от цял свят. Истанбул, Турция, е водеща дестинация за лечение в чужбина, предлагайки висококачествена медицинска грижа, изключителни специалисти и невероятно гостоприемство. Страната е известна със своите модерни болници, оборудвани с последните технологии, и опитни лекари и лаборанти в различни медицински области. Пациентите могат да се ползват с разнообразни лечебни процедури, от ин витро, трансплантации, кардиология и онкология до козметична хирургия и стоматология. Истанбул съчетава лечение с красота и култура, като предоставя на посетителите възможността да се възстановяват в едно от най-прекрасните места в света. Не пропускайте възможността да се лекувате в Истанбул чрез професионалното съдействие на qTherapy.eu.

Мисия

Нашата мисия е да ви предоставим информация, съвети и подкрепа по целия път към вашия здравословен успех, с помощта на медицински специалисти от международно акредитирани (JCI) здравни заведения в Турция, предоставящи услуги в съответствие с международните стандарти, с които си партнираме. Не се колебайте да се свържете с нас за да ни зададете въпроси и да се обърнете към нас за съдействие и медицинска, здравна и профилактична помощ. Нашите партньори – многопрофилни болници и клиники от Истанбул ви очакват с висококачествена медицинска експертиза и грижа, професионално отношение и възможност за бързо диагностициране, лечение възстановяване. Свържете се с нас за да обсъдим здравословния ви проблем и намерим в кратки срокове възможно най-доброто медицинско предложение за лечение.

От нас за вас

qTherapy.eu е бранд на „family office“ дружество „Интернешънъл Файдюшъриз“. Както подсказва основната дейност на дружеството “family office” е любимият партньор на семейството за всички медицински въпроси. Това е нова концепция, която се фокусира изцяло върху здравето на семейството, без конфликт на интереси или компромис. Гамата от услуги, която предлагаме е предназначена да защити здравето на хората, където и да се намират по света. Въз основа на опит от повече от 10 години, дружеството е разработило със съдействието на своите партньори, професионална методология, която да придружава хората във всеки етап от живота им, когато планират и управляват своето здраве. Свържете се с нас за да обсъдим здравословния ви проблем и намерим в срок до 48 часа възможно най-доброто предложение за вашето лечение в Истанбул.

Query for Therapy – Търсене за Лечение“ – Съдействие за лечение в чужбина

query“ – Въпрос, често изразяващ съмнение относно нещо или търсене на отговор от специалист“

Family Office“ – Дейност насочена към грижи за здравето на семейството