ЕСТЕТИКА

За да се чувствате привлекателни

Естетичната хирургия прекроява тялото и развива външния вид на индивида и неговото възприятие.

Трансплантация на коса

Трансплантацията на коса представлява естетично медицинско решение за повторно уплътняване в зоните на разреждане или частична загуба на косата. Резултатът се получава, като се вземат космените фоликули от задната част на главата и се имплантират в разредените области. Това е единственото лечение, което с усъвършенствания метод за приемане на индивидуални космени фоликули (FUE) може да осигури постоянен и естествен резултат, без болка, без белези, без странични ефекти.

Ринопластика

Носът е най-централната и забележима част на лицето и съществен фактор за неговата пропорционалност и хармоничност. В повечето случаи специфичната форма на носа се предава по наследство, но понякога нехармоничният му вид може да е резултат от нараняване или предишна операция. Ринопластиката подобрява вида и пропорциите на носа, допринася за хармоничната визия на лицето и на Вашето естетично самочувствие.

Липосукция

Липосукцията представлява процедура за премахване на определени места, на количествата натрупана мастна тъкан, чрез сонда и отрицателно налягане. Интервенцията се прилага успешно като дава отлични резултати при оформянето и коригирането на корем, ханш, талия, седалищни части, бедра, колена, прасци, глезени и брадичка, както при жените, така и при мъжете. Липосукцията е процедура, при която внимателно се преценяват и взимат предвид всички специфични за дадения случай фактори.

Фейслифтинг

Фейслифтингът е пластична интервенция, при която се повдига кожата на лицето, и така се редуцират бръчките и фините линии. Избират я работещите и заети хора, тези, които не могат (или не искат) да отделят нито много пари, нито много време за по-инвазивни операции. Процедурата представлява цялостно лицево подмладяване.

Абдоминопластика

Абдоминопластиката е оперативна процедура, чрез която се коригира изпъкналия или увиснал корем. Прилага се при отпусната и увиснала кожа, слаби или разделени коремни мускули вследствие на бременност, загуба на тегло или възрастови промени. Третираните области са ограничени до средната част на корема, като обхваща областта между долното ребро и лонната кост.

Мастопексия

Мастопексията е операция, при която гърдите се оформят чрез повдигане и премахване на излишната кожа. Тя възвръща самочувствието на жени, при които бюстът е загубил естетичния си вид, вследствие на остаряване, кърмене, резки промени в теглото, гравитация, генетика или хормонални нарушения. Бюстът е повдигнат и в правилна форма.

Блефаропластика

Блефаропластиката означава хирургическо коригиране на клепачите. Процедурата на горния клепач е само повдигаща, докато при долния може да бъде съпроводена с отстраняване на мастните джобове и увиснали тъкани под очите.

Уголемяване на бюст

Уголемяване на бюста представлява извършване на пластична хирургическа интерференция с цел разкрасяване и уголемяване на размерите и формите на гърдите чрез различни видове импланти на гърдите.

Естетични реконструкции

Реконструкции на вродени недостатъци и аномалии в развитието и на аномалии, които са развити поради травма или породени от заболявания като: Рождени белези; Аномалии на ръцете; Аномалии на лицето; Изгаряния; Травми на меките тъкани и други.