За нас

Търсене за лечение!

qTherapy с интернет адрес: www.qTherapy.eu е бранд на „Интернешънъл Файдюшъриз“ ООД, търговско дружество вписано в Търговския регистър на Р. България с ЕИК: 131450231, с адрес в гр. София, ул. Асен Георгиев № 14.

qTherapy е интернет сайт за директно резервиране на лечение във водещи клиники в Турция, известна със своята модерна, добре оборудвана и напреднала медицина в световен мащаб. Работим с клиники с най-висока акредитация, която е международно призната и отговаряща на световните здравни стандарти.

Резервирайки медицински услуги с помощта на qTherapy, пациентите получават необходимата услуга и пълна медицинска помощ, както и спестяване на финансови средства в сравнение при директен контакт с клиниката или чрез други посредници (приятели, познати, туристически агенции и др.). Поради изграденото ни доверие и дългогодишни търговски взаимоотношения, лечебните заведения ни предоставят своите специализирани здравно-медицински услуги на оптимални цени, изготвени индивидуално с оглед на Вашите изисквания и нужди от медицинска помощ.

Целите ни са да допринесем за удобен достъп до медицински услуги на качествено ниво, като предлагаме на нашите пациенти комбинация от модерна медицина и най-високата услуга, фокусирана върху отношението към пациента и неговото възстановяване.

Когато направите запитване чрез нас плащанията за лечение се извършват директно в болницата, без за това да ни плащате и да се чувствате натоварен с допълнителни такси и комисионни. Прозрачността на изчисленията позволява точното проследяване на крайната цена и посоката на разходване на средствата, за което ще получите фактура от самото лечебно заведение.

Преди да вземете своето окончателно решение ще получите подробна информация (включително второ мнение от специалист), както и подробно описание на лечението Ви и цената за него.

Клиниките, с които си сътрудничим могат да направят за Вас:

  • Диагностика – диагностични програми за вече известни заболявания;
  • Лечение – програми, насочени към осигуряване на лечение на съответните заболявания, и
  • Рехабилитация – рехабилитационни програми с възможност за избор на срокове и продължителност.

Не сте длъжни да купувате от нас самолетни билети, да правите хотелски резервации, да планирате чрез нас престоя и пътуванията си, можете да ги направите и организирате самостоятелно по икономически най-изгоден за Вас начин, като се съобразите само с насроченият Ви ден и час за прием в лечебното заведение.

Ангажираме се да Ви съдействаме изцяло, както и да Ви дадем необходимата допълнителна информация за Вашето лечение.

www.qTherapy.euТърсене за лечение!