Ин витро

Със 65% по-висока успеваемост

Ин витро е вид асистирана репродуктивна технология. Това е процес, при който се извършва оплождане на една или няколко яйцеклетки извън тялото на жената, като след това получените ембриони се връщат в матката.

qTherapy в качеството си на агент на болници Мемориал – Истанбул разполага с възможността и опита да организира и да Ви запише час за първична консултация, както и да Ви даде подробна информация при подготовката и организирането на всичко необходимо до най-малките подробности, така че да не мислите за организационните стъпки, а да сте спокойни и подготвени в предстоящата Ви процедура по ин витро.

Всяка година на ин витро процедури в IVF центъра на болници Мемориал – Истанбул се подлагат много двойки, от които от голяма част са от чужбина. Основната причина за международната известност на центъра се крие във високите нива на успеваемост. Така например, при млади двойки във фертилна възраст клинична бременност се постига в около 65% от случаите. При двойки, в които жената е над 40-годишна възраст или имат много предишни неуспешни опити, успеваемостта е около 25%. И в двата случая резултатите са над средните в световен мащаб. Центърът за репродуктивна медицина – ин витро е предпочитана дестинация за семейства от цял свят, които не успяват да се сдобият с бебе по естествен начин. Центърът е сертифициран по ISO15189. Това е първата и единствена лаборатория за ин витро в Турция и Азия и сред първите девет лаборатории за ин витро в Европа, които са удостоени с тази акредитация. Болници Мемориал – Истанбул получиха награда „Най-добър център за лечение на стерилитет за 2015 г.“ от Medical Travel Awards в Лондон.

Директор на Център за репродуктивна медицина на болници Мемориал – Истанбул се ръководи от проф. д-р Семра Кахраман по акушерство и гинекология. Тя е пионер в ICSI метода, замразяване на ембриони и PGD диагностика (предимплантационна генетична диагностика), както и HLA типизиране и анеуплоидното тестване в Турция. Тя и нейният екип са първите в Турция, които изолират и създават ембрионални стволови клетки. Понастоящем проф. д-р Кахраман заместник-председател на Американското дружество по репродуктивна медицина, специализирана в диагностиката. Тя ръководи екип от над 70 специалисти, оборудвани с последните технологии в тази сфера – репродуктивната медицина. С помощта на опитните професионалисти и съвременните технологии е възможно да се постигне резултат в почти всички случаи на проблемно забременяване.

Най-важният фактор за успеха на правилно протичане на ин витро процедурата е да се направи точна оценка на състоянието на всяка двойка, след което внимателно и прецизно да се планира най-подходящото лечение според конкретния случай, съобразен с изискванията и богатия опит на специалистите по ин витро.

Лабораторията за ин витро оплождане (IVF) към болници Мемориал – Истанбул предлага висококачествени услуги, отговарящи както на националните, така и на международните стандарти.

qTherapy е агент и на други специализирани медицински центрове по ин витро като се ангажира да Ви съдейства да получите оптимално ценово предложение и професионално отношение от медицинските екипи, на които сами да изберете, да предоставите възможността за най-ценното Ви – ин витро зачеване на бъдещото Ви дете.